Regisztráció

A Zandagortica WiKi wikiből

A regisztráció folyamata:

 1. A játék főoldalán keresd meg az aktuális szerver belépő gombját, vagy nyisd meg közvetlenül a szerver nevének megfelelő webcímet, ami a következő formában alakul: szervernev.zandagortica.hu , ahol a "szervernev" mindig a kiválasztott szerver azonosítója, pl.: s11.zandagortica.hu .
 2. Az aktuális szerver belépő oldalán a regisztrációt is megteheted:
  1. Válassz egy nicknevet
  2. Add meg az e-mail címed (opcionális)
  3. Válassz jelszót és ismételd meg (az elrontott vagy elfelejtett jelszó változtatására nincs lehetőség)
  4. Válassz helyet, ahova az első bolygódat szeretnéd. Ez lehet véletlenszerű is, vagy választhatsz egy neked megfelelő zónát. A választott helytől a valódi regisztrációs hely végül eltérhet annak megfelelően, hogy milyen típusú bolygót választottál és van-e regisztrálható bolygó abban a zónában.
  5. Válassz bolygótípust ( A,B,C,D,E típusok közül választhatsz ). Első alkalommal érdemes C-osztályú bolygót választani.
  6. Másold be az ellenőrző karaktereket az alatta levő szövegmezőbe
  7. Fogadd el a játékszabályokat

Sikeres regisztráció esetén a játékban találod magad. Egy kiépítetlen, részben inaktív termeléssel rendelkező bolygóval rendelkezel, amelyen némi kibányászandó és feldolgozandó nyersanyag is található.

A játékban való előrehaladást technológiai szintek korlátozzák, amelyek meghatározzák az építhető épületeket, használható technológiákat.